Luxe appartementen

De appartementen zijn verdeeld in 5 verschillende uitvoeringen voor 2, 4, 6, 8 en 10 personen. Elk appartement heeft een eigen skilocker bij de receptie. Hiervandaan kunt u direct de skipiste op. Verder beschikken alle appartementen standaard over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Onderstaand treft u meer informatie.

2 persoons appartement – 46m2

Dit sfeervolle appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, deze is voorzien van moderne apparatuur. De ruime slaapkamer met inbouwkasten en de aparte badkamer voorzien van douche hebben een praktische indeling.

4 persoons appartement – 46m2

Deze 4 persoons appartementen zijn zeer uniek vanwege de combinatie van binnen met buiten. De woonkamer met open keuken biedt toegang tot het ruime terras van maar liefst 35m2. Het terras is gelegen op het zuiden en biedt een indrukwekkend uitzicht over de vallei. Verder biedt dit appartement een ruime slaapkamer, badkamer en een bed/bank combinatie.Dit sfeervolle appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, deze is voorzien van moderne apparatuur. De ruime slaapkamer met inbouwkasten en de aparte badkamer voorzien van douche hebben een praktische indeling.

6 persoons appartement – 66m2

Bij de indeling van deze ruime appartementen heeft de architect gekeken naar een maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Hierdoor heeft dit type appartement een zeer praktische indeling. Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken. Dit appartement heeft een ruime slaapkamer met inbouwkast en een eigen badkamer. Vanaf de woonkamer, tevens voorzien van een bed/bank combinatie is de mezzanine toegankelijk voorzien van een 2e slaapkamer. De woonkamer heeft tevens toegang tot het balkon, gelegen over de gehele breedte van het appartement.

8 persoons appartement – 85m2

Dit appartement is uniek vanwege de hoogte die hier maximaal is benut. Hierdoor heeft dit appartement, met name op de 1e verdieping, een zeer ruimtelijke uitstraling. De begane grond is voorzien van ruime woonkamer met open keuken. Verder treft u hier op de begane grond een slaapkamer met eigenbadkamer en heeft de woonkamer een bed/bank combinatie. Het ruime terras van 35m2 is gelegen op het zuiden. De eerste verdieping, met hoge plafonds, biedt 2 slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer.

10 persoons appartement – 86m2

Het grootste type appartement is verdeeld over 2 bouwlagen. Met een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woonkamer beschikt over een bed/bank combinatie. Dit appartement heeft een terras van 35m2 gericht op het zuiden. De bovenverdieping bevat een dubbele combinatie slaapkamer met eigen badkamer. In deze ruimte is de houten dakconstructie goed zichtbaar die een zeer sfeervolle uitstraling biedt aan het geheel.