Prachtige chalets

De chalets zijn verdeeld in 3 verschillende uitvoeringen voor 6, 8 en 10 personen. Elke chalet heeft standaard 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Onderstaand treft u meer informatie.

Cheval Noir 6 persoons-chalet – 109m2.

10Dit geschakelde 6 persoons chalet is zeer compleet opgeleverd. Hierbij is goed gekeken naar de indeling over de 3 verschillende bouwlagen. De entree met eigen skilocker geeft toegang tot de hal met inbouwkast en separaat toilet. De woonkamer met open keuken heeft echt de uitstraling van een warm Frans wintersport chalet. Het royale balkon is gelegen over de gehele breedte van het chalet. De beneden verdieping heeft 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. Op de bovenverdieping is de master bedroom gelegen met een ruime slaapkamer en eigen badkamer. De 6 persoons chalets hebben een privé berging in de parkeergarage met genoeg ruimte voor fietsen, ski’s en snowboards.

 

 

Glandon 8 persoons-chalet – 129m2.

11Dit grootste type chalet is vrijstaand gelegen en heeft een indrukwekkende uitstraling. De 3 bouwlagen zijn praktische ingedeeld waardoor er een warme uitstraling wordt gecreëerd. De entree met skilocker biedt genoeg ruimte voor alle ski materialen. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer met openhaard. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en is geleverd door de Nederlandse leverancier Keller Keukens. Het ruime eetgedeelte biedt genoeg plaats voor de hele familie. Vanaf de woonkamer en keuken is er direct toegang tot het royale terras. De begane grond heeft 3 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers. De bovenverdieping heeft een master bedroom met eigen balkon en een ruime berging voor uw privé spullen. Tevens heeft deze verdieping nog een 5e slaapkamer en een badkamer.

 

Madeleine 10 persoons-chalet – 152m2.

12

Dit grootste type chalet is vrijstaand gelegen en heeft een indrukwekkende uitstraling. De 3 bouwlagen zijn praktische ingedeeld waardoor er een warme uitstraling wordt gecreëerd. De entree met skilocker biedt genoeg ruimte voor alle ski materialen. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer met openhaard. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en is geleverd door de Nederlandse leverancier Keller Keukens. Het ruime eetgedeelte biedt genoeg plaats voor de hele familie. Vanaf de woonkamer en keuken is er direct toegang tot het royale terras. De begane grond heeft 3 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers. De bovenverdieping heeft een master bedroom met eigen balkon en een ruime berging voor uw privé spullen. Tevens heeft deze verdieping nog een 5e slaapkamer en een badkamer.